facewhatins

Bel Ons

085 06 06 005

E-mail

info@absincassoservices.nl

Bezoek Ons Kantoor

Poortland 66 1046 BD

Amsterdam

Bereikbaarheid

Maandag  t/m Vrijdag

9:00 tot  18:00 

OVER ONS

ABS Incassoservices is een bedrijf dat is in gespecialiseerd in de incassoprocedure tussen bedrijf en consument. Daarnaast bieden wij juridisch advies in de vakgebieden Privaatrecht en Bestuursrecht. Met onze kennis van de Nederlandse wet- en regelgeving bieden wij optimaal juridische diensten en incassoservices aan. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en hebben de mogelijkheid om snel te anticiperen op de veranderende wet- en regelgeving. Wij focussen ons op duurzame relaties waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Door middel van persoonlijk contact met onze klant en de debiteur, streven wij ernaar een optimaal resultaat waarin beide partijen zich kunnen vinden.

Om dit te realiseren bespreken wij alle voor de hand liggende mogelijkheden. Wij hebben altijd maatwerk wat bij u past. Samen zoeken wij naar de best mogelijke oplossing. Door een actieve en oplossingsgerichte toenadering van debiteuren zorgen wij voor succes. Zo verliest u geen inkomsten en niet onbelangrijk uw klanten. Het is namelijk ook belangrijk dat u een goede relatie met uw klant behoudt.

Onze visie is het binnen halen van uw vorderingen en binnen houden van uw klanten.

Wij lichten onze werkwijze graag toe in een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs. Voor meer informatie belt u naar 085 06 06 005

Neem Contact Op

ABS Incassoservices

Kvk nummer:86299522

Poortland 66 1046 BD
Amsterdam

085 06 06 005

info@absincassoservices.nl

Copyright © ABS Incassoservices by Hallo Design