facewhatins

Bel Ons

085 06 06 005

E-mail

info@absincassoservices.nl

Bezoek Ons Kantoor

Poortland 66 1046 BD

Amsterdam

Bereikbaarheid

Maandag  t/m Vrijdag

9:00 tot  18:00 

FAQ

Privacy beleid
Rechtmatigheid
Persoonsgegevens worden in overeenstemming met de wet- en regelgeving op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt.

Grondslag
ABS Incassoservices zorgt ervoor dat persoonsgegevens alleen voor welbepaalde, uitdrukkelijk omschreven en gerechtvaardigde doelen worden verzameld en verwerkt. Persoonsgegevens worden alleen met een rechtvaardige grondslag gebruikt.

Dataminimalisatie
ABS Incassoservices verwerkt alleen de persoonsgegevens die minimaal noodzakelijk zijn voor de benodigde werkzaamheden. ABS Incassoservices streeft naar minimale gegevensverwerking. Waar mogelijk worden minder of geen persoonsgegevens gebruikt.

Bewaartermijn
Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan nodig is. Het bewaren van persoonsgegevens
kan nodig zijn om de werkzaamheden zo goed en correct mogen af te handelen.

Integriteit en vertrouwelijkheid
ABS Incassoservices gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens en behandelt deze vertrouwelijk. Zo worden persoonsgegevens alleen verwerkt door personen met een geheimhoudingsplicht en voor het doel waarvoor deze gegevens zijn verzameld. Daarbij zorgt ABS Incassoservices voor passende beveiliging van persoonsgegevens.

Delen met derden
In het geval van samenwerking met externe partijen, waarbij sprake is van gegevensverwerking van persoonsgegevens, maakt ABS Incassoservices afspraken over de eisen waar gegevensuitwisseling aan moet voldoen. Deze afspraken voldoen aan de wet. ABS Incassoservices controleert deze afspraken.

Rechten van betrokkenen
ABS Incassoservices honoreert alle rechten van betrokkenen.

ABS incassoservices zal ten allen tijde haar privacy beleid waarborgen. Ontvangen gegevens die privacy gevoelig zijn, zullen met alle zorgvuldigheid bewaard worden, zonder tussenkomst van derden.

ABS incassoservices streeft naar het verschaffen van correcte en actuele informatie. Echter, kunnen wij niet garanderen dat de gegevens inzake dossiers op het moment van ontvangst of na verloop van tijd nog steeds juist is. ABS Incassoservices is niet verantwoordelijk voor onjuiste gegevens en accepteert geen enkele aansprakelijkheid hieromtrent. De informatie die ABS Incassoservices op haar website biedt is volledig informatief. Hieraan kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. ABS Incassoservices behoudt zich het recht om zonder vooraankondiging veranderingen aan te brengen op haar website.

Indien u onduidelijkheden, ononvolledige of out-to-date informatie tegenkomt, stellen wij het zeer op prijs als u dit meldt middels ons mailadres; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem Contact Op

ABS Incassoservices

Kvk nummer:86299522

Poortland 66 1046 BD
Amsterdam

085 06 06 005

info@absincassoservices.nl

Copyright © ABS Incassoservices by Hallo Design