facewhatins

Bel Ons

085 06 06 005

E-mail

info@absincassoservices.nl

Bezoek Ons Kantoor

Poortland 66 1046 BD

Amsterdam

Bereikbaarheid

Maandag  t/m Vrijdag

9:00 tot  18:00 

DIENSTEN

Juridisch advies

Het lezen en opstellen van algemene voorwaarden zijn onze sterkste punten. Heeft u vragen of uw voorwaarden voldoen aan de huidige regelgeving of wilt u algemene voorwaarden laten opstellen? Dan bent u bij ons bij het juiste adres. Onze adviseurs zijn goed ingelicht over de laatste wetgeving.

Wilt u een onderneming starten en heeft u daarbij hulp nodig? Ook dan kunnen wij u voorzien van juridisch advies en/of ondersteuning. U kunt deze fase van uw onderneming uitbesteden en wij zorgen voor een goede basis voor uw onderneming. Zo kunt u zich richten op hetgeen waar u goed in bent, ondernemen!

Tot slot kunnen wij u voorzien van overeenkomsten. Heeft u een overeenkomst nodig, waarbij u diensten moet leveren aan zakelijke partners of aan particulieren, dan kunt u terugvallen op onze overeenkomsten.

Wij lichten onze werkwijze graag toe in een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs. Voor meer informatie belt u naar 085 06 06 005Betalingsdiensten

Heeft u geen zin en tijd om lang bezig te zijn met uw debiteurenbeheer?

Wij bieden verschillende oplossingen aan betreft debiteurenbeheer. Zo kunt u onder andere denken aan het versturen van een laatste aanmaningsbrief.

Maatwerk in deze is ook mogelijk. Plan hiervoor een vrijblijvend advies in met een van onze adviseurs. Voor meer informatie belt u naar 085 06 06 005

Neem Contact Op

ABS Incassoservices

Kvk nummer:86299522

Poortland 66 1046 BD
Amsterdam

085 06 06 005

info@absincassoservices.nl

Copyright © ABS Incassoservices by Hallo Design